Vrijdag Zindag nr 79

4 gedachten over “Vrijdag Zindag nr 79

  1. Oorspronkelijk in het katholieke milieu opgevoed, tijdens het toentertijd bekende ‘rijke roomse’ leven, ben ik mij gaandeweg multi-religieus gaan voelen, naast mijn eclectische interesse in vele disciplines van levensfilosofie in ruime zin. Het past inmiddels al vele jaren in mijn dagelijks leven, wat heeft geleid tot een dankbaar en tevreden mens op weg richting eeuwige vrede.

  2. Het ‘verkavelde landschap van de levensbeschouwing’ is toe aan ontkaveling, maak ik op uit je column. Waarom? Je kunt ook de positieve kanten van die ‘verkaveling’ zien. Daar is moed voor nodig, stel je. Ik ben een van die zoekers, maar ik heb niet gevoel dat ik zo’n moedig figuur ben, het is meer een soort behoefte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.