Vrijdag Zindag nr. 70

2 gedachten over “Vrijdag Zindag nr. 70

  1. Betekenis
    Het thema heeft mij op een bijzondere wijze richting gegeven, door met (veer)kracht mijzelf te laten vinden, wat op mijn pad is gekomen een plaats te geven, en dat soms te laten voor wat het was. Er is uit voortgekomen dat ik zelf zin aan mijn leven heb gegeven. Het levenspad lijkt soms net een labyrint, deze innerlijke en uiterlijke weg, en soms moeten we een omweg maken, om gekwetst leven in contact te brengen met ons eigen wezen. Als we echt verder willen komen, dan is het de kunst om ons te verzoenen met wat ons heeft gekwetst. Op deze wijze heb ik mij laten vinden, zodat het leven mij gaandeweg betekenissen heeft gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.