Vrijdag Zindag nr. 39

Eén gedachte over “Vrijdag Zindag nr. 39

 1. Ha André,
  Ik neem aan dat je nog wat verdwaasd rondloopt, na deze “Droom van de Omkering”?
  Als verhaal vind ik het bijzonder, maar ik kan er niet zoveel mee. Als de vraag “Bestaat de mens”? mag worden gelezen als “Bestaat het mensenkind zoals Ik het bedoeld heb?”, dan geeft die vraag mij meer stof tot nadenken. O.a. de vraag “Wat ging er fout op het toneel?”
  Máár, het is jouw droom en ik ben geen gediplomeerd uitlegger, maar ik heb zelf ook een droom en wel over “De spelende mens voor het aangezicht van de Eeuwige”. Die droom houdt mij (ook) wakker.
  Hgr
  Wim Noomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.