Vrijdag Zindag nr. 3

2 gedachten over “Vrijdag Zindag nr. 3

  1. Het blijft merkwaardig: voor de Trumpfan is abortus moord en wapenbezit vrijheid, voor de tegenstander is wapenbezit moordtuig en abortus vrijheid. In beide gevallen wordt een beroep op de Bijbel en op de Constitution gedaan en is de “religious factor” vaak dominant. Helaas vaker als vijgenblad dan als palmtak.
    Hoeders van broeders gezocht en Clusters van zusters met frisse levenssappen!
    Wim Noomen

  2. Misschien doe ik de evangelicals geen recht, maar als je de onwaarheden die deze president verkondigt geen probleem vindt, als je de evolutieleer verwerpt, niet gevoelig bent voor discriminatie enz. dan moet je haast wel concluderen dat deze mensen een normen- en waardensysteem hebben dat afwijkt van het mijne. Maar ook deze mensen noemen zich Christenen, ze maken het me moeilijk om ze als volwaardige medemensen te zien.
    Eelke Sietsma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 32 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, audio, video, document, spreadsheet, Interactief, tekst, archief, code, andere. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.