Vrijdag Zindag nr. 18

3 gedachten over “Vrijdag Zindag nr. 18

 1. Wat een speelse “Spetter” André. Na 17 maart meteen proberen, zou ik zeggen. Hoewel, wat zijn de Spelregels en hoelang is de Speeltijd, want op de een of andere manier zal er toch ook moeten worden gewerkt om de Speeltuin te onderhouden, ballen te kopen, lijntrekkers te betalen en in de speelhelften een flesje prik te kunnen drinken? En welke sancties staan op Vals Spelen? Levenslange uitsluiting, taakstraffen die ten goede komen aan de kwaliteit van het Speelveld, een jaar lang geen gebruik van social media?
  Kortom, een briljant idee, wat zeg ik, een Innovatie dat/die de nummer 1 van Lijst 38 op een ongetwijfeld speelse manier zal willen uitwerken.
  Samen aan de bal
  gedachten over en weer
  zonder verliezers!
  Wim Noomen

 2. ik steun je partij! Een grootse vondst! Dagelijks spelend in praktijk te brengen. het is ook zinnig want ik ben geboren in 1938.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 32 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, audio, video, document, spreadsheet, Interactief, tekst, archief, code, andere. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.